Logo

Om Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm turnerede med sit første one-man show ”Mit Liv som Nikolaj Stokholm” i efteråret og vinteren 2017/18. Danskerne var vilde med Nikolajs første show, og han endte med at optræde 97 gange i hele landet for mere end 45.000 publikummer.

I ”Mit Liv Som Nikolaj Stokholm” fik publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kunne fortælles af ham, der har været det hele igennem selv.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, og har trods sin unge alder arbejdet sig op gennem underholdnings-Danmark i mere end 10 år. Han startede på de små stand-up klubber som 17-årig. Her blev han opdaget til TV2 Zulus Comedy Fight Club og siden dengang har han arbejdet hårdt på, at forfine sin stil og sin komik. Talentet spænder også bredere end stand-up. Han er en af vores mest folkelige komikere, der sætter en ære i at underholde live såvel som på TV. Måske har du set ham som vært på Zulu Comedy Festivals, Preview shows eller din teaterglade onkel har set ham som vært på Reumert-prisen 2016. Og nåh ja, man må ikke glemme den prisvindende tv-serie Sjit Happens, hvor Nikolaj spiller den uheldige nabo Øland.

Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vore andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Signature